Torvalla IP - Konstgräs
3 februari 2013
14:00

Referat: IFK Haninge/ Brandbergen - Västerhaninge IF

En total överkörning. Vi kan börja med att tacka Brandbergen för att vi fick den här matchen, samtidigt bjöd Brandbergen oss på en riktig förnedring. 6-0 i halvlek, 6 mål på 7-8 chanser visar på en enorm effektivitet men vi bjuder på mål efter mål. Vi kan skylla på att det var första gången vi var på storplan men vi måste arbeta som ett lag. I andra halvlek rasade målen in i en strid ström. Kul att Joel, vår yngste spelare fick hänga en kasse i debuten.
Visst vi kommer ha ett stukat självförtroende ett tag framöver men samtidigt kan vi ha en enorm nytta av lektionen Brandbergen gav. Redan nästa helg möter vi lag som håller samma nivå som Brandbergen. Vi får se om vi har lärt oss något om vad det innebär att spela fotboll tills dess. Återigen håll huvudet högt. Vi lär oss, vi lär oss...